14-18 Eylül #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz Eylem Planı

2020-09-11

Covid 19 salgınıyla mücadelede geldiğimiz noktada çok yorgunuz ve tükeniyoruz. Sadece salgın değil iyi yönetilememek de kayıplarımızı artırıyor maalesef. TTB, bu duruma dikkat çekmek üzere 14-18 Eylül tarihleri arasında “YönetemiyorsunuzTükeniyoruz” sloganı ile ifade edilen bir eylem planlamaktadır. Samsun Tabip Odası olarak biz de bu duruma sessiz kalamayız elbette. Çünkü Samsun’da da hastalığa yakalanan sağlık çalışanlarının her geçen gün artmakta olduğunu üzülerek görüyoruz.

Gerek sağlık çalışanlarının gerekse yurttaşlarımızın sağlığı için farkındalık yaratmak ve taleplerimizi bir kez daha ifade etmek amacıyla Samsun Tabip Odası eylem planı ana hatlarıyla şöyledir;

• 14 ve 18 Eylül tarihleri arasında yurttaşlarımıza sağlık hizmetini yakamızda siyah kurdele ile vereceğiz. Kurdele görseli için tıklayınız.
  • #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz hashtagini sosyal medyada ısrarla paylaşacağız ve duyuracağız.
  • 17 Eylül 2020 saat 12.00’da pandemi döneminde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımız için saygı duruşunda bulunacağız. Hemen akabinde taleplerimizi tekrar basın açıklaması ile kamuoyuna duyuracağız.