Berkay Akbaş Futbol Turnuvası

2017-03-01

14 Mart etkinlikleri çerçevesinde Samsun tabip odası tarafından düzenlenen 28 Şubatta başlayan Tıp Öğrencisi Berkay Akbaş Futbol Turnuvası final maçıyla sonra erdi. Finalde Çarşamba takımı OMÜ FTR takımını üç sıfır yenerek şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın final müsabakasını Berkay Akbaşın babası Salim Akbaş, amcası Dr. Abdurrahman Akbaş ve ailesi birlikte izledi. Ardından birincilik kupasını çarşamba takımı Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan ve Salim Akbaş'ın elinden aldı. Salime Akbaş yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerle Berkay’ın isminin yaşatılmasının kendisi ve ailesi için çok mutluluk ve büyük bir destek olduğunu belirterek Samsun Tabip Odası’na ve organizasyonda yer alanlara teşekkür etti. Turnuvada birinciliğin yanında ikinci olan takıma kupa ve madalyaları takdim edilirken.  Turnuvanın en centilmen takımı kupasını da Kavak takımı aldı. Turnuva organizasyonunda emeği geçen Dr. Erdinç Özoğlu’na ve Berkay Akbaş’ın babası Salim Akbaş’a günün anısına plaket takdim edildi.