Dr. İlhan Diken anıldı

2017-06-19

TTB Merkez Konseyi Üyeliği, Toplum ve Hekim Dergisi Hakem Kurulu Üyeliği ve Diyarbakır Tabip Odası Başkanlığı yapan Dr. İlhan Diken aramızdan ayrılışının üçüncü yılında ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından Diyarbakır Yeniköy Mezarlığında anıldı.

İlhan Diken’in eşi Dr. Huda Diken, ağabeyi yazar Şeyhmus Diken ve yakın akrabalarının katıldığı anma etkinliğine TTB Merkez Konseyi adına Merkez Konseyi Üyeleri Dr. Hande Arpat, Dr.Şeyhmus Gökalp, Toplum ve Hekim Dergisi Editörü Dr. Onur Hamzaoğlu, Diyarbakır Tabip Odası Yönetici ve üyeleri, Diyarbakır İHD Şube Başkanı Raci Bilici, Diyarbakır Barosu YK Üyesi Av. Mahsum Batı, Diyarbakır SES Şubesi yöneticileri, Diyarbakır Demokrasi Platformu üyesi kurumların temsilcileri katılım sağladı.