Dr. Kamil Furtun Satranç Turnuvası Geniş Katılımla Yapıldı.

2018-03-19

2018 yılı 14 Mart Tıp Haftası etkinleri kapsamında gerçekleştirilen Samsun Tabip Odası Dr. Kamil Furtun Satranç Turnuvası geniş bir katılımla yapıldı.

Turnuvaya Türkiye Satranç Şampiyonu Büyükusta GM Kıvanç HAZNEDAROĞLU 25 kişiye karşı oynadığı simülasyon satranç gösterisiyle katkı yaptı. Turnuva sonunda turnuvada hakemlik yapan hakemlerimize Dr. Kamil Furtun’un kıymetli kardeşi Hakan Furtun tarafından gönderilen altın hediyeleri yine Dr. Kamil Furtun’un kız kardeşi Zeren Furtun takdim ettiler.

Turnuvada 1.ye tam altın, 2.ye yarım altın 3. ve 4. olanlara da çeyrek altın ve kupaları törenle verildi. Ödül töreninde hazır bulunarak bizleri onurlandıran Sayın vali yardımcımız Hakan KUBALI, Dr. Kamil FURTUN’ın kıymetli eşleri Dr. Funda FURTUN, Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat ERKAN ve Suat BOZTEPE’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.