İŞ BANKASI'NDAN TTB ÜYESİ DOKTORLARA ÖZEL KART

2019-03-27

İŞ BANKASI'NDAN TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ ÜYESİ DOKTORLARA ÖZEL KART

Türk Tabipleri Birliği üyesi doktorlarımız, İş Bankası’nın kendilerine özel tasarladığı ve dünyanın her yerinde farklı ayrıcalıklar sunan Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart ile iş ve sosyal yaşamlarının her anında kendilerini ayrıcalıklı hissedecek.

• Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart, Maximum Platinum Kart ailesinin sahip olduğu tüm özellik ve ayrıcalıkları bünyesinde barındırmaktadır. Platinum Kart hakkında detaylı bilgi.
• Maximum Platinum Kart’a sunulan tüm kampanya ve ayrıcalıklardan Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart’ınızla da faydalanabilirsiniz.
• Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart’ınızla yıllık 20.000 TL’lik alışveriş yaparsanız her yıl ilave 150 TL MaxiPuan kazanırsınız.*
• TTB Platinum Kart’ınızın Maximum Seans özelliği sayesinde tüm Cinemaximum’larda haftanın her günü 12:30’a kadar başlayan ilk seans film gösterimlerini indirimli izleyebilirsiniz.
• Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart’ınız için ilk yıl kart ücreti ödemezsiniz. Üstelik ikinci yılın başında ve sonraki yıllarda da TTB Platinum Kart’ınız ile yapılan bir önceki yıla ilişkin harcama tutarının 12.000 TL’yi aşması durumunda kart ücreti ödememeye devam edersiniz.*
• Alışverişlerinizden MaxiPuan kazanabilir, kazandığınız MaxiPuanlarla Maximum üye işyerlerinde alışveriş yapabilirsiniz. Üstelik alışverişlerinizi Türkiye çapında sayısı 200.000’i aşan Maximum üye işyerinde taksitlendirebilir ve kolayca ödeyebilirsiniz.
• Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart ile 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar taksitlendirebilir ya da ödemesini erteleyebilirsiniz.
• TTB Platinum Kart’ınızla ödeme yaparak, İstanbul'da bulunan Nupera, Nuteras, Auf, Backyard, NOI ve Pop-up isimli restoranlar ve eğlence mekanlarında %10 indirimden faydalanabilirsiniz.
• İş Kültür Yayınları'nda yapacağınız alışverişlerde %20 indirimden yararlanabilirsiniz.
• Ankara Esenboğa Havalimanı’nda aracınızı 20 TL yerine 15 TL ödeyerek vale noktasına bıraktığınız takdirde, 3 saat ve üzerindeki 7 günü aşmayan kapalı otopark kullanımlarınızda %50 indirimden faydalanabilirsiniz.
• TTB Platinum Kart’ınızla, İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan Mac ve MacFit spor ve fitness salonlarında vade farksız 9 taksit imkânından faydalanabilirsiniz.

Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart başvurunuzu şubelerimizden yapabilir ya da TTB yazıp bir boşluk bırakarak TCKN’nizi 4402’ye SMS ile gönderebilirsiniz.**

Türk Tabipleri Birliği Platinum Kart’ın yanı sıra, İş Bankası’nın siz doktorlara sunduğu Doktorlara Özel Hizmet Paketi ile tüm bankacılık işlemlerinizde zaman kazanabilir ve size özel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için alttaki linle tıklayınız..