KARADENİZ BÖLGE TABİP ODALARI TOPLANTISI YAPILDI

2020-01-18

Haberin Videosu için Tıklayınız

KARADENİZ BÖLGE TABİP ODALARI TOPLANTISI SAMSUN TABİP ODASI EVSAHİPLİĞİNDE YAPILDI

Merkez Konsey Üyesi Dr. Selma Güngör'ün de katılımıyla  Samsun, Trabzon, Ordu ve Giresun Tabip odaları başkan ve yönetim kurulları ile Samsun’dan katılan hekimler toplantıya iştirak etti.

Toplantıda, 15 Mart – 17 Nisan şiddete karşı eylem planından bahsedildi ve katılım istendi.

Divan Başkanı Dr. Murat Erkan’ın divan açılış konuşmasından sonra Tabip odalarının genel sorunları dile getirilerek tartışıldı.

Toplantıya katılımlarından ve katkılarından dolayı Ordu, Giresun ve Trabzon Tabip odası temsilcilerine, Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu üyelerine, hekim arkadaşlarımıza ve Merkez Konseyi Üyesi Dr. Selma Güngör'e teşekkür ederiz.