Haberler

Geri

Murat Erkan tekrar Tabip Odası Başkanı

2018-04-30

Samsun Haber-Samsun Tabip Odası seçimlerini büyük çoğunluğun oyunu alarak Çağdaş Hekim Grubu'nun adayı Samsun Tabip Odası mevcut başkanı Dr. Murat Erkan ve grubu kazanmış oldu. Atakum Türk-İş Eğitim Merkezi'nde yapılan Samsun Tabip Odası 20187 yılı yeni yönetim kurulu seçimlerini mevcut başkan Murat Erkan ve ekibi kazandı. Atakum Türk-İş Eğitim Merkezi'nde saat 09.00'da başlayan oylama işlemi saat 17.00'de bitirildi.

2 Grup Seçimlerde Yarıştı

Samsun Tabip Odası yeni yönetim kurulu seçimlerinde bin 817 seçmen hekimden bin 200 oy kullanırken seçimde Çağdaş Hekim Grubu ve Samsun Hekim Birliği yarıştı. Bütün kurulları alan Çağdaş Hekim Grubu büyük bir fark ile seçimi aldı.

Hekimlerimizin her zaman yanındayız

Seçimi kazanmalarının ardın dan Dr. Murat Erkan, "Yasaların getirdiği sorumlulukla üyelerimizin hakkını korumaya çalışıyoruz. Önceki dönemde yaptığımız gibi yeni dönemde de hekimlerimizin, özlük hakları, tıp eğitimi, emeklilik, çalışma koşulları ve şiddet konularında söz sahibi olacağız. İcra makamı Sağlık Bakanlığıdır. Sağlık Bakanlığı'nın bizlere kulak vermesini, taleplerimize uygun politikalarını yönetmesini bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.


 Kaynak: https://www.samsunhaber.com/samsun-haber/murat-erkan-tekrar-tabip-odasi-baskani-h34956.html





 

 

Diğer Fotoğraflar