Odamız Yeni Yüzüyle Hizmetimizde

2017-03-01

Değerli üyelerimiz, daha da işlevsel ve bizlere yakışan fiziki bir ortam oluşturmak amacıyla yaptığımız tadilatı sonuçlandırdık. Bundan sonra Samsun Tabip Odası'nı eğitimler, mesleki, örgütsel, sosyal, sanatsal faliyetlerle olabildiğince hareketli, çalışır ve aktif hale getirmek için sizlerin de destek ve katkılarınızı bekliyoruz.
Odamızı toplantı ve etkinliklerin yanında hekimler ve tıp öğrencileri için akla gelen bir buluşma noktasına dönüştürmeyi arzu ediyoruz.
Diğer demokratik kitle örgülerine bizim programlarımızı aksatmamak üzere odamızın kapısı geçmişte de olduğu gibi her zaman açıktır. Salonumuz son haliyle 50 kişiye kadar oturma düzenindeki etkinlikler için uygundur. İstendiği takdirde farklı düzenlemelere müsaittir.
Sevgi ve saygılarımızla.

SAMSUN TABİP ODASI