OMDAK’tan Nezaket Ziyareti

2017-04-22

Ondokuz Mayıs Dağcılık Kulübü (OMDAK) yönetimi ve üyeleri Tabip Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.  Ziyarette kulüp üyeleri tarafından 23-25 Mayıs tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Dağcılık Kulübü (OMDAK)  tarafından organize edilecek olan, Samsun’dan pek çok paydaşın desteklediği ve değişik illerden dağcılık kulüplerinin temsilcilerinin katılacağı, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan  “Ulusal Kurtuluş Mücadelesini Anma Yürüyüşü”  ile ilgili bilgi verildi.
“Ulusal Kurtuluş Mücadelesini Anma Yürüyüşü”  23-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 23 Mayıs sabahı saat 09.30 da Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a ayak bastığı Tütün İskelesi’nden başlayacak yürüyüş,  Milli Mücadelenin ruhunu ve azmini canlı tutmak, Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin ilk adımının atıldığı Samsun-Havza güzergâhı yürüyerek o günleri yaşamak ve yaşatmak amacıyla gerçekleştirilmektedir.
Yürüyüş çeşitli illerden gelen dağcılık kulübü üyelerinin yanı sıra isteyenlerin katılımına açıktır.