Samsun Tabip Odası Tıp Öğrenci Kolu Kahvaltıda Buluştu

2019-12-07

Samsun Tabip Odası Tıp Öğrenci Kolu kahvaltıda bir araya geldi. Samsun Tabip Odası’ında gerçekleştirilen ve geniş katılımın olduğu  Kahvaltıda Tıp Öğrenci Kolu Başkanı Buse Furuncu "Toplantıda, biz tıp öğrencileri olarak, bu haftaki toplantı gündemimizi "sağlık alanındaki şiddet" olarak belirledik. Bu konudaki görüş ve düşüncelerimizi dile getirip ileride toplumsal farkındalık elde edebilmek için neler yapabileceğimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Sıcak bir ortamda  geçen kahvaltı toplantısında birlikteliğimizin ne kadar önemli olduğunu vurgulayıp, gelecek dönemlerde yapabileceğimiz projeleri konuştuk. Toplantıya katılan tüm öğrenci arkadaşlarıma ve Samsun Tabip Odası'na bize bu fırsatı verdikleri için teşekkür ederiz."  dedi.