Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak göreve yeni başlayan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri KILIÇ’ı Makamında Ziyaret Ettik.

2019-11-12

Ziyarete Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Erkan, Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Emine Çan , Dr.Funda Neslihan Furtun , Prof.Dr.Nilgün Cengiz ve Dr.Abdülcelil Kayabaş katılmışlardır.

Görüşmede başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının sorunları değerlendirilip, sağlıkta şiddet konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Konuya ilişkin Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri KILIÇ , hassasiyetini ve her zaman desteğini sunacağını ifade etmiştir.

Görüşmede Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Kemal Alver de bulunmuş ve görüşlerini dile getirmiştir.

Bu anlamlı görüşme, ilgi ve nezaketleri için Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’a teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.