Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak göreve yeni başlayan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet ŞEN’i Makamında Ziyaret Ettik.

2019-11-14

Ziyarete Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Erkan, Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Emine Çan , Dr.Mahmut Fikret Gürsel, Dr.Funda Neslihan Furtun ve Dr.Abdülcelil Kayabaş katılmışlardır.

Görüşmede başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının sorunları değerlendirilip, Türkiye sağlık ortamı hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet ŞEN konuya ilişkin hassasiyetini belirtmiş , her zaman desteğini sunacağını ifade etmiştir.

Bu anlamlı görüşme, ilgi ve nezaketleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Ahmet ŞEN’e teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.