Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak Samsun Garnizon Komutanı Piyade Albay Recep Ali Üstün’ü Makamında Ziyaret Ettik.

2019-11-14

Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına Bağlı olan Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi komutanı Piyade Albay Recep Ali Üstün’ü Makamında Ziyaret Ettik.

Ziyarete Samsun Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Erkan, Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Emine Çan , Dr.Mahmut Fikret Gürsel, Dr.Funda Neslihan Furtun ve Dr.Abdülcelil Kayabaş katılmışlardır.

Görüşmede öncelikle Şanlıurfa’da bulunan 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda yaşanan patlamayla ilgili olarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Garnizon Komutanı Sayın Piyade Albay Recep Ali Üstün ile Türkiye gündemine dair meseleleri konuşup Sağlıkta Şiddet konularında bilgi verdik.

Bu anlamlı görüşme, ilgi ve nezaketleri için Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi komutanı Piyade Albay Recep Ali Üstüne teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.