Samsun Tabip Odası’nı Tıp Öğrencilerine Anlattık

2019-09-20

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi  1. Sınıf öğrencileri ile “Tabip Odası ile Buluşma” adı altında bir söyleşi gerçekleştirdik.  Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Mıdık moderatörlüğünde gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Samsun Tabip Odası başkanı Dr. Murat Erkan, öğrencilere Samsun Tabip Odası hakkında bilgi vererek, “Meslek Örgütü ve Hekimlik” adı altında bir sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Samsun Tabip Odası olarak öğrenci arkadaşlarımıza Türk Hekimliğinin 100. Yılı münasebetiyle hazırlamış olduğumuz ; rozet, kalem ve anahtarlıktan oluşan birer hediye takdim edildi.

Tören; öğrencilerle birlikte Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Mıdık, Öğretim Görevlisi Dr. Servet Aker ve Samsun Tabip Odası başkanı Dr. Murat Erkan’ın katılımıyla toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.