14 MART TIP BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN! (2024)

2024-03-15

14 MART TIP BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

14 Mart 2024 Perşembe günü sabah 09:00'da Onur Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirerek başladığımız 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde 10:45 de başlayan, moderatörlüğünü Prof. Dr. Şaban Sarıkaya'nın yaptığı, Prof.Dr. Bülent Kılıç ve Dr. Eriş Bilaloğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı " Türkiye'de Sağlığın Yönetimi " adlı panel gerçekleştirildi.

12.30’da öğle arası verilerek Grup Band Over küçük bir müzik dinletisi gerçekleştirerek konukların hoş vakit geçirmelerine yardımcı oldular.

Ardından Prof.Dr. Ömer Böke'nin moderatörlüğünde " Akademide Yaşantılar " adlı panel Stj.Dr. Süleyman Taha Kılıç, Asist.Dr. Şeyma Arzu Temür, Dr.Öğr.Üyesi Sultan Çalışkan ve Doç.Dr. Özlem Mıdık sunumlarıyla akademik yaşantıyı değerlendirdiler.

Saat 16:30'a kadar süren panelin ardından saat 20:00'de Largo Müzik Orkestra'dan Gücem bey ve ekibi konuklarımız için program öncesi kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirdiler.

Daha sonra meslekte 30,40 ve 50. yıl plaketleri hekimlerimize takdim edildi..Plaket töreninin ardından Dr. Kamil Furtun Öykü Yarışması ve Dr.Mustafa Bilgiç Tez Yarışması kazananları açıklanarak kendilerine plaketleri  takdim edildi.

Plaket Törenimizin videosunu izlemek için tıklayınız.

14 Mart Tıp bayramı Etkinliklerimize katılım sağlayan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.