"Covid-19 Meslek Hastalıkları Yasası” Webinarı

2020-12-25

26 Aralık Cumartesi saat 20:00 - 22:00 arasında TTB Merkez Konsey Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı ve Fatih Portakal kolaylaştırıcılığında "Covid-19 Meslek Hastalıkları" webinarı yapılacaktır. https://www.youtube.com/user/turktabipleribirligi   linki tıklanarak izlenebilecek. Etkinlik duyurusu aşağıdadır.

Değerli meslektaşlarımız,

“Sağlık Çalışanları İçin Covid-19 Meslek Hastalıkları Yasası”  konulu webinar 26 Aralık 2020 (Cumartesi) saat:20.00'de gerçekleştirilecektir.

Moderatörlüğünü Fatih Portakal ile TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı’nın yapacağı webinara TTB Merkez Konseyi Üyesi İbrahim Akkurt, Dr. Av. Murat Özveri, İş Başmüfettişi Şeref Özcan, Milletvekili Av. Ünal Demirtaş, CHP Milletvekili Dr. Murat Emir, HDP Milletvekili Dr. Necdet İpekyüz, İyi Parti Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu katılacaktır.

Afişi ekte yer alan canlı yayın etkinliğimize katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla.

Türk Tabipleri Birliği