OMÜ’DE TIP FAKÜLTESİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK.

2023-09-29

OMÜ'DE TIP FAKÜLTESİ 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi  1. Sınıf öğrencileri ile “Tabip Odası ile Buluşma” adı altında bir söyleşi gerçekleştirdik.  Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Mıdık moderatörlüğünde gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Samsun Tabip Odası başkanı Dr. Ömer Faysal Çadır, öğrencilere Samsun Tabip Odası hakkında bilgi vererek, “Meslek Örgütü ve Hekimlik” adı altında bir sunum gerçekleştirdi.

Program öncesinde katılım sağlayan öğrenci arkadaşlara Samsun Tabip Odası olarak rozet, kalem, anahtarlık ve bloknottan oluşan birer hediye takdim edildi.

Tören; öğrencilerle birlikte Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Mıdık ve Samsun Tabip Odası başkanı Dr. Ömer Faysal Çadır’ın katılımıyla toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Tüm öğrencilere başarılar dileriz.