Samsun Tabip Odası Eğitim Günleri Başladı

2021-01-18

Eğitim Komisyonu Raporu_1

Samsun Tabip Odası Eğitim Günleri başladı. Samsun hekimlerine yönelik Samsun hekimlerinin eğitici olarak yer alacağı bilimsel toplantılar her ay bir tane olacak şekilde planlanmıştır. İlki 20 Mart 2020 saat 20.30’da gerçekleştirilen ‘Yüzyılın pandemisi’ Prof. Dr. Yıldız Pekşen moderatörlüğünde gerçekleştirildi.  Prof. Dr. Oğuz Uzun’un COVID 19 kliniğinde zorluklar ve Doç. Dr. Fatih Temoçin’in COVID-19 aşıları hakkındaki sunumları katılımcılar tarafından dikkat çekici ve bilgilendirici olarak değerlendirildi. 67 katılımcının yer aldığı toplantı bir buçuk saat sürdü. post-COVID-19 sendromunun ilerleyen süreçte ne kadar önemli olduğu, Samsun hekimlerinin COVID-19 aşılanmasına katılımının yüksek, aşı yan etkilerinin literatürle uyumlu ve geçici olduğu , COVID-19 geçirenlerin hala antikor yüksekken bile aşı yaptırdığı   bu bilimsel toplantı süreç ve sonunda  öne çıktı/vurgulandı.

Toplantının videosunu izlemek için alttaki linle tıklayınız

SAMSUN TABİP ODASI EĞİTİM GÜNLERİ - 1. TOPLANTI