Veteriner Sağlık Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (vested) Samsun Şubesi Odamızı Ziyaret Etti.

2017-09-29

Veteriner sağlık teknisyenleri ve teknikerleri derneği (vested) samsun şubesi odamızı ziyaret etti.
Samsun atakum tarım meslek lisesi ile ilgili sürecin değerlendirildiği ziyarette  tarım meslek lisesi binasının yıkılmasının ardından okul okul alanının imar değişikliği sonucu kent park olarak düzenlenmeye başlanması süreci değerlendirilmiştir.

Bilindiği üzere atakum tarım meslek lisesi protokol cami yapılması için önce diyanete devredilmiş, öğrenciler gelemen yatılı bölge okulu binasına taşınmış ve ardından okul binası yıkılmıştı.
Yapılan hukuki mücadele sonucunda okul alanı yeniden milli eğitim'e devredilmiş ancak büyükşehir belediye meclisi kararıyla okul alanı imar değişikliği yapılarak kent park'a dönüştürülmüştü.

Okul mezunu olan vested üyeleri ise yıkılan okullarının yerine ellerinde bulunan ödül almış projenin hayata geçirilmesini istiyorlar.