4 Ocak 2022 Bordro Faks Eylemi
Hekim ve diş hekimlerinin gelirleri ve özlük haklarında yapılacağı öngörülen düzenlemenin hızla geri çekilmesinin ardından ileri bir tarihte görüşülmek üzere ertelendiğini biliyoruz.
Giderek derinleşen ekonomik kriz ile hekimlerin insanca yaşayabileceği gelir talebi de giderek daha can alıcı hale dönüşüyor. Tasarının görüşüleceği tahmini tarihin 4-14 Ocak 2022 olduğu söylense de henüz bir netlik kazanmamıştır.
Kamuoyunda yarattıkları algının tersine, bizleri hangi şartlara mahkûm ettiklerini göstermek, farkındalığı artırmak için 4 Ocak 2022 Salı günü bordrolarımızı TBMM Başkanı’na, TBMM Başkanvekillerine ve siyasi parti merkezlerine gönderiyoruz. Yapacağımız faks çekme eylemini aşağıda bulunan numaralara, PTT’den toplu olarak faks gönderme programları üzerinden en görünür kılacak şekilde gerçekleştirmenizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
